1percesek

Előválasztás hacker-támadással

2021. szeptember 18. - DEFCON_

Alighogy elindult szombaton az ellenzéki előválasztás (mind a 106 egyéni választókerületben) rögtön félbe is szakadt, mégpedig technikai problémák miatt. (A procedúra előreláthatólag hétfőn indul majd újra.) Hogy pontosan miről is van szó, azt nem tudjuk, de informatikai gond léphetett fel, ami túlterhelést vagy hacker-támadást takar (esetleg a kettőt egyidejűleg). Valakik, valamilyen megbízásból szándékosan túlterhelték és meghekkelték az előválasztás informatikai rendszerét, ellehetetlenítve az 5 jelölt megmérkőzését. Pedig az ország választani akart és a részvételi hajlandóság minden várakozást felülmúlt szombat délelőtt. Ily módon azok, akik "megfúrták" az eljárást, a népakarattal "mentek szembe".

elovalasztas.jpg

Forrás: nepszava.hu

Találgathatunk, hogy vajon kik és miért tehették, de nagyon naivnak (és politikai szempontból vaknak) kell lennünk ahhoz, hogy ne rögtön a Fidesz embereire gondoljunk. Ez viszont felveti a hatalom félelmének gondolatát vagyis a tényt, hogy a Fidesz prominensei bizony igenis tartanak az előválasztástól és a hetek óta mutatott lebecsülő ignorálásuk csak álca. Akik "megrendelték" a szombati akciót, nagyon is féltik hatalmukat és kiváltságaikat az "ötös fogat" tagjaitól: Dobrev Klárától, Karácsony Gergelytől, Márki-Zay Pétertől, Jakab Pétertől és Fekete-Győr Andrástól [nagyjából ebben a kormányzóképességi sorrendben]. Ez pedig fókuszt és figyelmet irányít az előválasztásra azok számára  is, akik addig nem sokat foglalkoztak az egésszel. Nem beszélve arról, hogy mennyire szívet melengető látni a bebetonozottak idegességét (végre).

Hogy a későbbiekben (a tavaszi választásokon) milyen húzások várhatóak egy esetleges politikai fordulat bekövetkezésekor, csak sejteni lehet (a választás napján esetleg teljes leállás az információs rendszerben, hídlezárások sokasága, tüntetés a "B-középpel" és a megrendelt kemény-maggal ... stb). De már pusztán mindezek felmerülése is "jó jel" mert a Vár félelmét tükrözi.

2022 tavaszáig várható még ígérgetés (jobbról-balról), karaktergyilkolás (a jelöltek lejáratása) és félelemkeltés (jujj mi lesz, ha ezek győznek) stb, stb, de hogy a többségnek elege van e már annyira, hogy végre változtasson, csak 180-200 nap múlva derül ki.

1percesblog_alsofejlec2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://1percesblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1716693192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2021.09.20. 19:49:20

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Figyelj te köcsög. Mennyi volt abban az időben Mo az állami vagyon összértéke? Miért nem arról beszélünk inkább, hogy nem lenne itt az ideje elszámoltatni az AKKORI vezetőket? Néhány milliócskán ugrálsz, de szerintem fingod sincs, hogy mekkora összegekről volt szó akkor. Mit gondolsz kinek az oldalán lennének a nagyobb összegek? És kinek lenne az jó, ha visszajönnének? Miért nem arról vitázunk, hogy el kéne zavarni már végre azokat, akik felelősek voltak akkor.
mit gondolsz melyik tábor szűnne meg végleg? Szerencsétlen fasz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 19:49:50

@pragmatika: Hahaha.. az adónkból veszteséges vállalatokat. Izocukorgyár? megvan? Mi van a Mátrai Hőerőművel? Lölö csak lop túlárazva. Állami megrendelésből qrva nagy kunszt munkahelyet teremteni. Mondj egy piaci körülmények között nyereséges Lölö vállalkozást!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 19:50:27

@pragmatika: Szóval nem is tagadod hogy Lölö tollasodott itt meg legjobban.

birkamenet 2021.09.20. 19:53:27

@pragmatika: @6.Lenin:

Nem tudjátok hogyan lehet csödbe vinni egy céget fidernyák birkák? Kérdezzétek meg orbán gazdátokat a Malévről, a P´ápai Húsüzemről, a Dunaújvárosi Vasüzemről.
Vagy a már blogban megvillantotott Kövér familit a nyomda cégek csödbevieteléről. Annyi munkanélkülit gyárott a fidess csak ebben a pár cégben, hogy legközelebb fel lehet tölteni velük a Puskás arénát!

ursus artos 2021.09.20. 19:54:43

@jozsef_78: "a magyar történelemben soha nem lopott annyit egyetlen kormány sem, mint Mészárosék. "
Ebből is látszik, hogy az agyadban a bekövesedett geci, amit cseppfolyós formájában sem pinába, sem seggbe nem tudtál belövelni az elmúlt harminc évben, milyen visszafordíthatatlan károsodást okozott az elmédben, miközben az összes ellenséged vidáman kefél, birkától, kurtúrfitól, hatodik leninen keresztül orbánon át egészen gyurcsányig.
Kevered Mészárost és a kormányt... De keverd és rázd, nyugodtan. Neked csak ez maradt... És Anyuval nyaralni Horvátországban... 30 évesen. Csak te és anyu...

pragmatika 2021.09.20. 19:55:54

@6.Lenin:

"mit gondolsz melyik tábor szűnne meg végleg?"

A ballibsiké biztosan.

6.Lenin 2021.09.20. 19:56:43

@birkamenet:

Ha elmondanám, hogy hogyan kell, akkor lehet, hogy az összes volt komcsit lelőnéd a nagypapával együtt, utána magadat is. Inkább ne feszegesd mert a családod kiutál.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 19:56:43

@birkamenet: Konkrétan a Vasművet nem Orbánék vitték csődbe.

ursus artos 2021.09.20. 19:59:47

@birkamenet: "Kérdezzétek meg orbán gazdátokat a Malévről..."
Ezt azért bővebben kifejthetnéd... Túl azon, hogy, igen akkor ment csődbe a Malév, amikor Orbán, de azért volt valamiféle előzmény is. Nemdebár?

6.Lenin 2021.09.20. 20:00:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Összekeveri már ez a köcsög. A nagypapája sose vott fideszes csak sárga a mája miatt. a sok piától. Ő csak azt hitte azért sárga az öreg, mert fideszes.

pragmatika 2021.09.20. 20:02:19

@birkamenet:

És az elvtársaid hány embert küldtek az utcára hülyegyerek 100 puskásarénában nem férnének el. Csak Nagykanizsán a sörgyár mellett a Bútorgyár, DKG, stb. A bútorgyárba a Medgyessi elvtársatok ment meggyőzni a dolgozókat, hogy nincs tovább.
Nagykanizsa ezen a téren is jó példa.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:05:53

@pragmatika: És veszteséges vállalatokat fent kellett volna tartani?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:09:48

@pragmatika: Mellesleg egy nagykanizsai bútorgyár mikor tud versenyezni egy IKEA-val?

"A vállalat a Kanizsa Bútorgyár nevet 1968. január 1-jétől vette fel. Az 1968-1980 közötti rekonstrukció időszakában gyárépületek, csarnokok felújítása történt meg. ebben az időszakban sikeres termékek voltak: Kanizsa IV, Kupidó, Júlia. 1980-ban a választék 18 garnitúra fölé emelkedett. Ezek közül is a legsikeresebb a Montana szekrénysor volt. Bár voltak még sikeres termékei (Füles, Hannover), az 1980-as években a vállalat egyre inkább veszteáégessé vált."

pragmatika 2021.09.20. 20:10:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Itt az a lényeg, hogy miért, és hogyan lettek veszteségesek. Az ország akkor legkorszerűbb, így leggazdaságosabban üzemeltethető sörgyára pl.
Miközben a nála jóval lelakottabb sörgyárak máig termelnek.

6.Lenin 2021.09.20. 20:11:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Az miként lehetséges, hogy a ballibáék alatt minden veszteséges. Bajnai libái, de kicsit odébb már nyereséges, pedig az is az övé volt.
mi az üzlet egy komcsinak a nyereséges üzemben? azért keményen meg kell dolgozni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:13:18

@6.Lenin: Mi van a veszteséges vízművekkel, szemétszállítással mostanában? Mi van az állami pénzből épült Lölö izocukor gyárával ami keményen veszteséget termel?

birkamenet 2021.09.20. 20:17:34

@pragmatika: "Te meg mondj egy baloldalit, aki annyi munkahelyet teremtett, mint a Lölő. "

Jaj de jó, megjött A NAP HÜLYÉJE!

Vagy pontosabban szólva A NER HÜLYÉJE!

Pucuska, te az elmúlt Nyóccév legosotobább bértrollja vagy!
Persze tudjuk, hogy Roggyanttóni már vagy 5 éve direkt az elmegyógyinztézetböl szted ki titteket bértrollnak, hogy az ellenfél minél hamarabb agyhalált haljon a fidernyák zártosztályból kiemelet "agysebészeitöl"

ursus artos 2021.09.20. 20:19:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: " Mesélj Orbán alatti nyereséges vállalatokról!" MOL?

birkamenet 2021.09.20. 20:19:35

@ursus artos: "Túl azon, hogy, igen akkor ment csődbe a Malév, amikor Orbán, de azért volt valamiféle előzmény is. Nemdebár?"

Igen, orbánek kialkudtak egy évet a reorganizáciora, aztán szépen csődbe vitték a céget.

Hiába, már akkor NER volt: amiböl nem lehet lopni, azt el kell dobni!

birkamenet 2021.09.20. 20:21:28

@ursus artos:

Te riaszttott fidernyák bértroll, annyira hülye te se lehetsz, hogy tagadni akarod, hogy ahol a NER hálózat tagja ül, ott az a cég kurva nyereséges lesz ám!

ursus artos 2021.09.20. 20:22:07

@birkamenet: "Igen, orbánek kialkudtak egy évet a reorganizáciora, aztán szépen csődbe vitték a céget."
Oké, csődbe vitték. De miért? Milyen haszon származott ebből Orbánnak, hogy megérje neki? A wizzair megerősödése? vagy mégis mi?

6.Lenin 2021.09.20. 20:23:13

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Mit gondolsz, hogy hol vannak az ellenzék után ácsingózók? Sok közülük állami üzemekben, hivatalokban, és ott tesznek kereszt, ahol csak tudnak.
Ismerem a trükkjeidet, félinformációkkal dobálódzol. elhallgatva fontos részleteket, vagy kiforgatva azokat. Tessék feltárni részletesen miről is próbálod a másikat átbaszni. Már annyiszor beégtél, de az egészből sugárzik, hogy valójában fingod sincs a dolgok összefüggéseiről, menetéről.

Arról azért gondolom hallottál, hogy ha valaki több lábon áll, van olyan része a vállalkozásának, ami jó, ha nullszaldós, de egy másik hoz akkor a nyereséget, hogy kiegyenlítődik, mert arra is szükség van, amti csak szinte veszteségesen lehet üzemeltetni.

Ne foglalkozzál te ilyesmivel, kilátszik a lóláb, hogy hülye vagy ezekhez.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:23:51

@ursus artos: Bocsi, a MOL a szocik alatt is nyereséges volt. Elakadtál a 20 forintos kérdésnél. Különben meg egy szinte monopol helyzetben lévő olajcég nyereségességével hencegsz? ja és a MOL egy részvénytársaság, amihez a kormánynak nem sok köze van a részvényein kívül.

ursus artos 2021.09.20. 20:24:17

@birkamenet: "Te riaszttott fidernyák bértroll, annyira hülye te se lehetsz, hogy tagadni akarod, hogy ahol a NER hálózat tagja ül, ott az a cég kurva nyereséges lesz ám!"
Én ilyet nem állítottam...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:26:10

@6.Lenin: Te figyu! Annyira elittad az eszed már hogy egy egyszerű kérdésre is csak zavaros baromságot tudsz írni?
Ez volt a kérdés: "Mesélj Orbán alatti nyereséges vállalatokról!" Tudod értelmezni? Tudsz ilyet mondani?

ursus artos 2021.09.20. 20:26:20

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "ja és a MOL egy részvénytársaság, amihez a kormánynak nem sok köze van a részvényein kívül."
Sok mindent nem értesz...Részvény. Nyereség. Miért jó, hogy egy magyar tulajdonban lévő olajipari cég komoly tényező Európában.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:29:51

@ursus artos: Még mindig nem érted. Arról volt szó hogy szerintetek a ballibek alatt veszteségesek a cégek. Mondtam mondjatok fidesz alatt nyereségeket.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:31:54

@ursus artos: A MOL nem jó példa, mert az a szocik alatt is nyereséges volt.

Boldeone2 2021.09.20. 20:34:06

@pragmatika: Lehet itt felhozni ilyen kis piti ügyeket, de az arányok. azok bizony a ballibsik felé tolódtak ebben a témában"

A Fideszhez kötődő gazdasági elit, több közforrást birtokol , és több állami támogatást akvirált eddig , mint bármely más " elit " az elmúlt 30 èvben.
Az első 30 leggazdagabb magyar között nincs is az ellenzèkhez kötődő nagyvállalkozó.
Mèszáros Lőrinc , leginkább állami megrendelèsekből, állami pènzforrások megszerzèsèből gazdagodott, mára szinte az összes magyar stratègiai iparágban, szolgáltatásban , mèdiaban vezető szerephez jutott : Takarèkbank, MKB, OPUSZ , Mèszáros és Mèszáros , Tigáz , Tv 2 - az ország leggazdagabb embere ( Rahimkulovèk után ) , dollármilliárdos. Orbán falutársa, micsoda vèletlen ?
Az első 25 leggazdagabb között hemzsegnek a kormányközeli nagyvállalkozók, aki mamut állami megbízásokból, szubvenciókból, ingyen pènzekből vagyonosodnak: Szíjj László, Jellinek, Felcsúti, Szèles Gábor, Garancsi, Hernádi, Váradi .... hol vannak a jelenlegi ellenzèkhez köthető nagyvallakozók ? Sehol!
A Fidesz a felső 1% , a nemzeti burzsoázia kormánya ! Leginkább a saját magukè..
Az is fel lehetne hozni, hogy a miniszterelnök családja , - a testvére , az apja és a veje is - mind állami megbízasokból alapozták meg jelentős- milliárdos vagyonukat ...Hol van itt az összefèrhetetlensèg ?
Tiborc huszonèves tejfelesszájúkènt, mindenfèle referencia nèlkül milliárdos szerződèseket kötött Fideszes önkormányzatokkal ..
Matolcsy fia az állam pènzèből vette meg a bútorgyárát, ès szállított bútort az MNB egyik intèzmènyènek. A felesègènek Matolcsy haverja vett egy nagyèrtèkű lakást, aki az MNB több tízmilliárdos felújítását elnyerte ès ezer másik ilyen pèldat lehetne még felhozni ..

A korrupt, orbáni , haveri kapitalizmusban mindent lehet csinálni !

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:34:24

Na mi van narancstálibok? Nincsenek fidesz alatt nyereséges piaci cégek?

ursus artos 2021.09.20. 20:34:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A MOL nem jó példa, mert az a szocik alatt is nyereséges volt." Akkor hogyan került az oroszokhoz? És főleg miért?

6.Lenin 2021.09.20. 20:35:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Hogyne, az ország régen volt olyan jó állapotban, mint most. A nyugat szerint is, hiszen dől a befektetés. Aki akar dolgozhat, és ott ahol meg is fizetik a tudását. Mit tudsz te a világról? Miként működik egy cég, és miként egy ország. Miért is lenne gazdaságos egy kórház üzemeltetése, ha szinte minden részvevőnek ebben az az érdeke, hogy veszteséges legyen, és állam tartsa el őket. Melyik megoldás jobb az államnak, ha sokan dolgoznak, vagy többen vannak munkanélküli segélyen? De az ingyenes szolgáltatások többségét ők veszik igénybe?

Ne gyötörd magad ilyen kérdésekkel te ezekhez egy seggfej vagy.

jozsef_78 2021.09.20. 20:37:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

A kudarcod totális. Itt imserted el azt, hogy mit tekintesz kudarcnak.

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Márpedig nagyon sok blogon vagy kikapcsolták kommentelést, vagy előzetes moderáció van, vagy az van, amit én akarok.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:39:18

@ursus artos: Ez lerágott csont.

"A MOL Rt.-t 1991. október 1-jén hozták létre az Országos Kőolaj- és Gázipari Tröszt és egyéb trösztvállalatok jogutódjaként. Az Állami Vagyonügynökség 1993 júliusban kezdte meg az addig állami vállalat privatizálását. "

Az OMV megvett egy csomó részvényt, amit aztán eladott az oroszoknak. De még mindig nem mondtál fidesz alatti nyereséges piaci vállalkozást. ami a szocik alatt veszteséges volt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:41:36

@6.Lenin: Még mindig nem sikerült a kérdésre válaszolnod, csak maszatolsz. Bemásoljam újra vagy vissza tudsz görgetni?

@jozsef_78: És hány helyről lettél kibaszna annak ellenére hogy összeszartad magad az erőlködéstől hogy eljátszd a scriptet? :-))

ursus artos 2021.09.20. 20:42:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "De még mindig nem mondtál fidesz alatti nyereséges piaci vállalkozást. ami a szocik alatt veszteséges volt."
Akkor mondj te ellenpéldát, ha már én nem tudok...
Szocik alatt nyeresége, magyar kézben lévő és a fidesz alatt nem nyereséges.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:44:20

@ursus artos: Vízművek? Szemétszállítás? Elektromos művek? Gázművek? Dunai Vasmű?

6.Lenin 2021.09.20. 20:45:39

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Írnék valamit, akkor másra tereled a szót. B+ olyan átlátszóak vagytok mint egy cigány kocsma betört ablaka. De lovagolsz olyasmiken amihez fingod sincs. Miért is kéne ezekben pont veled vitatkoznom?
Miért vitatkozzam egy született vakkal a színekről?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:48:01

@6.Lenin: Szóval nem tudsz válaszolni. csak mellébeszélsz. Szokásos.

jozsef_78 2021.09.20. 20:48:46

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Régenkurt baromfi coming outja:

" Ha szájjal fújod az oxigén többletet jelent, de gondolom nem fújod ott ahol élvezed. :-))"

itt írtad:

szeka.blog.hu/2020/04/16/kevesebb_penz_jut_majd_a_kormanyfo_hobbijara_bar_orban_viktor_errol_nem_igazan_vesz_tudomast/full_commentlist/1#c38421860

1) Az, hogy nem tudsz magyarul, mert hiányzik a mondatban pár vessző, az egy elhanyagolható dolog ahhoz képest, hogy:
2) Ezt magadnak írtad, amilyen kis nyomi vagy. Magadnak magyaráztad, hogy hol kell fújnod ahhoz, hogy élvezd.
3) Szép kis buzi coming out is egyben.

Dr. Hyperventillációs Buzi, te inkább maradj annál, hogy ott fújod, ahol élvezed, és ahol jön a "zoxigén" a pofádba! Az való neked!

Ma már megvolt neked a hiperventillációs szeánsz? Magadnak fújtad, vagy másnak szívtad? Ma is azért vagy ilyen "okos", mert túltoltad az zoxigént?

ursus artos 2021.09.20. 20:49:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Vízművek? Szemétszállítás? Elektromos művek? Gázművek? Dunai Vasmű?"
ezek a szocik alatt magyar kézben voltak?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:49:49

@6.Lenin: "Mesélj Orbán alatti nyereséges vállalatokról!" - Sikerül értelmezni, vagy most írsz egy értekezés a Világegyetem keletkezéséről, esetleg Ady romantikus korszakáról? :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:51:00

@ursus artos: Igen. Például a Vasmű az ACÉL21 kezelésében volt és nyereséget termelt. Amit Orbán 1998 után szétvert.

6.Lenin 2021.09.20. 20:52:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

B+, ez annyira ócska. Te tényleg ennyire seggfej vagy? Hányszor mentél inkább egy másik blogra, miután beégtél? Nem tegnaptól ismerlek.

jozsef_78 2021.09.20. 20:52:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Róla szól még:

darazskarcsi.blog.hu/2013/07/16/27_nem_anonim_lencses_istvan_feljelent

Akkor éppen azt hazudta, hogy feljelentgeti az embereket, de azóta sem hallani erről, szóval akkor is nyilván kamuzott. Ez egy kamugyerek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:54:07

@6.Lenin: "Mesélj Orbán alatti nyereséges vállalatokról!" - menni fog értelmezni? Írjam nagybetűvel, szótagolva?

ME-SÉLJ OR-BÁN A-LAT-TI NYE-RE-SÉ-GES VÁL-LA-LA-TOK-RÓL!

ursus artos 2021.09.20. 20:54:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Igen. Például a Vasmű az ACÉL21 kezelésében volt és nyereséget termelt. Amit Orbán 1998 után szétvert." És az Acél XXI tényleg full magyar kézben volt?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 20:59:32

@ursus artos: Full magyar kézben volt. Az akkor magyar vezetés kapta meg kezelésbe. Csak amikor 1998-ban hatalomra került Orbán, hirtelen Orbán győző lett aki a mészkő beszállítást megnyerte.

"1996-ban a Dunaferr vagyonkezelését a vállalti menedzsmentből álló Acél XXI. Kft. vette át. 2000 áprilisában azonban az akkori kormányzat – egy vitatott sikerdíj ürügyén – kezdeményezte a vagyonkezelési szerződés módosítását vagy felbontását – utóbbi meg is történt.[42][43][44] Horváth István elnök-vezérigazgatót 2001 februárjában az ÁPV Rt., az állam mint tulajdonos képviselője felmentette, egyúttal Tóth Lászlót nevezte ki utódjául.[45]"

gigabursch 2021.09.20. 21:11:06

Szánalmas.
Még egy tisztességes rendszert se tudtak összelopni...

ursus artos 2021.09.20. 21:14:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ügyesen kimásoltad a wikipádiából... A vitatott sikerdíj ügyet is ki tudnád fejteni?
De nem kell, nyugi.
akkor egy másik magyar cég: Jászplastic. nyereséges Orbán alatt vagy sem?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 21:20:13

@ursus artos: Hűha! Jössz egy családi céggel? Képzeld a kft-m mindig is nyereséges volt, főképp amikor külföldi bankok fizetnek a tanácsadásért euróban.

Matyika guminője 2021.09.20. 21:21:13

@jozsef_78: Szerencsére neked van, kedvesem. :-))

ursus artos 2021.09.20. 21:24:05

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Hűha! Jössz egy családi céggel? " Te kérted. Nyereséges magyar cég Orbán alatt...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 21:28:50

@ursus artos: Most a nagy cégekről beszélünk. A sarki kisbolt is mindig nyereséges.

jozsef_78 2021.09.20. 21:32:00

@ursus artos:

szeka.blog.hu/2021/05/14/az_a_kormany_celja_hogy_ne_osszegezzuk_a_jarvany_tanulsagait_mert_arra_nem_lehet_kampanyt_epiteni?full_commentlist=1#c40644342

1) A menekültek egyetlen magyart sem öltek meg. Orbán most olyan 30 ezernél jár.
2) Orbán csinálta a legnagyobb GDP zuhanást ebben a az évezredben Magyarországon. -14,5%
3) A Fideszt a néppártból már kirúgták.

Én egyébként nem szoktam felelőtlenül jósolgatni. Annyit megjósoltam, hogy a halálozási listán Orbán még fel fog jönni az élmezőnybe. EZ sajnos fényesebben bejött, mert Orbán olyan népirtó geci, hogy olyan Horthy óta nem volt Magyarországon. Úgyhogy mélyen magadba zuhansz és kussolsz, nácigeci selejt!

ursus artos 2021.09.20. 21:32:35

@jozsef_78: Brendel, engedd el a harminc év ezelőtti, egész életed egyetlen pináját, amibe valaha is bele dughattad a farkad... Elment. Vége. nem kapod meg többé. Férje van és gyerekei. Neked nincsenek. Nem is lesznek, mert full meleg vagy. Ami nem baj, csak nagyok az igényeid, ahhoz képest amit nyújtani tudsz. Egy kövér szarzsák vagy, aki kigyúrt huszonkét éves pasikra vágyik. Neked, mint kövér, izzadós, stílus nélküli magába fordult, harminc éve nemkúrt, kinyúltnyakú olcsó pólót hordó faszverőgépnek egy kövér, szőrős, őszülő 56 éves elvált, sörhasú, kétgyerekes, kamion sofőr jár...

ursus artos 2021.09.20. 21:34:15

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Most a nagy cégekről beszélünk." ja értem. Mondok egy példát (egyébként nagy cég), majd módosulnak a szabályok...

jozsef_78 2021.09.20. 21:34:40

@ursus artos:

szeka.blog.hu/2021/05/14/az_a_kormany_celja_hogy_ne_osszegezzuk_a_jarvany_tanulsagait_mert_arra_nem_lehet_kampanyt_epiteni?full_commentlist=1#c40644306

nem. ti szoktatok mindig másik számokat nézni, ha az egyiket beszopjátok.

1) Sokan haltak meg a második hullámban? Ne azt nézzük, nézzük az összesítést. Ősszel még ezt nyomta Orbán is.
2) Aztán az összesítésben is messze világbajnok lett az elbaszó Orbán? Akkor ne azt nézzük, hiszen az olyan statisztika, amit Orbán maga hamisított, ugye, te kis náci elmebeteg?!

olyan statisztika már nem lesz, te kis náci faszfej, amitől az a 30 ezer halott feléled, akiket Orbán megölt.

gigabursch 2021.09.20. 21:38:40

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Miért?
Több faluban született és nem nőtt föl?
Mondjuk elég gyermekded lélek...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.20. 21:40:46

@gigabursch: Városban született és nőtt fel. Csak a vén munkásőr megint hazudott egy nagyot.

gigabursch 2021.09.20. 21:40:58

@6.Lenin:
Ne sértegesd a tirpákokat.
Gedeon késsel keresztelt.

Istencsászáralfakirály 2021.09.20. 21:42:15

@ben2: VAlamelyik libbant barom már egyenesen kínai és orosz hekkerekről beszél.
Persze, mert Kínát és putyint (pláne az orosz választások alatt) biztos kurvára érdekli a nyomorult moslékellenzék szánalmas előválasztása.

Istencsászáralfakirály 2021.09.20. 21:43:24

@jozsef_78: Horthy a legnagyobb népírtó? Rákosinál is nagyobb? Kiket is írtott ki?
Ad már meg a dílered számát, mert nem semmi cucc lehet amit tolsz.

jozsef_78 2021.09.20. 21:55:21

@Istencsászáralfakirály:

"Horthy a legnagyobb népírtó?"

igen, 400 ezer zsidót deportáltak alatta.

"Kiket is írtott ki?"

Zsidókat.

"Ad már meg a dílered számát, mert nem semmi cucc lehet amit tolsz."

Az írásképed alapján te tolhatsz cuccot, bár valószínűleg genetikusan vagy ennyire selejtes. Pontosan ugyanezért vagy büdös náci is. Ti vagytok a magyar genetikai hulladék.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.20. 22:19:33

Zorbán retteg, mert Gyurcsányné, a nemzetközileg elismert okos szakértő, a nyelveket beszélő nő, Európa szentje egy mozdulattal lebontja diktatúráját.

birkamenet 2021.09.20. 22:55:25

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Mi van Putyin leghülyébb bértrollja, csak ennyi hozzászólásra futotta ma? Már nem utalja Putyin a rubeleket mert olyan harmatgyenge vagy, így már alig-alig fussa internet caféra? Csak napi 2 percre?

jozsef_78 2021.09.20. 23:03:23

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

kaszapf.blog.hu/2021/09/04/a_rasszizmus_es_a_homofobia_ara_ii_resz?full_commentlist=1#c40892098

hol láttál te focipályán fekete rasszizmust, te mongolFidióta, autista beteg náci fasz?!

amit a gumiszobádban képzelegtél, az nem a valóság. a valóságban focipályán fehér rasszizmust láttunk, főleg Magyarországon. olyan köcsög náci emberektől, mint te, és azon az értelmi színvonalon, mint amin te vagy (mint ahogy bevallottad, autista elmebeteg vagy)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.20. 23:15:49

@jozsef_78:

Hallom, második lettél a kaletatánc versenyen. Ha sokat gyakorolsz, lehetsz még első is.

jozsef_78 2021.09.20. 23:18:22

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

parpercpolitika.blog.hu/2021/05/15/honnan_tudod_hogy_semmibe_neznek/full_commentlist/1#c40644640

"Az IQ-m olyan magas, hogy amikor a múltkor mértem, a higgany kitört a mérőből."

No comment. Ez önmagáért beszél.

jozsef_78 2021.09.21. 00:44:34

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

szeka.blog.hu/2021/06/08/itt_a_fudan_hol_a_fudan?full_commentlist=1#c40701010

Orbán pont, hogy megismétli Horthy és Rákosi hibáját: az éppen aktuális legerősebb diktatúrához dörgölődzik. De még túl is tesz rajtuk, mert Kínának nincs eleve adott erős befolyása a térségben, Orbán önként és dalolva szopja le a büdös kommunistákat.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.21. 00:49:05

@jozsef_78:

A legerősebb diktatúra a nyugat, s nem ahhoz dörgölőzik Orbán.

jozsef_78 2021.09.21. 00:53:27

@Istencsászáralfakirály: 1percesblog.blog.hu/2021/09/18/elovcalasztas_hackertamadassal?full_commentlist=1#c40923302

"Horthy a legnagyobb népírtó?"

igen, 400 ezer zsidót deportáltak alatta.

"Kiket is írtott ki?"

Zsidókat.

"Ad már meg a dílered számát, mert nem semmi cucc lehet amit tolsz."

Az írásképed alapján te tolhatsz cuccot, bár valószínűleg genetikusan vagy ennyire selejtes. A történelemhez is annyira "értesz", mint a helyesíráshoz.

"Ad már meg"
"írtott"
"népírtó" (Ezt még az én kommentemből sem bírtad kimásolni helyesen, annyira húgyagyú vagy.)

Pontosan ugyanezért vagy büdös náci is. Ti vagytok a magyar genetikai hulladék.

jozsef_78 2021.09.21. 00:59:01

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

fegyvertelen.blog.hu/2021/06/01/az_atkozott_profit_es_a_kotelezo_plakatolas?full_commentlist=1#c40687806

Te tudatosan rombolod a blogokat. Mert egyrészt egy autista elmebeteg vagy, másrészt meg egy fizetett ügynök.

Nem csoda, hogy még a veled azonos politikai táborban lévők is ellened vannak emiatt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.21. 00:59:57

@jozsef_78:

Te nem értesz a blogokhoz. A te szakterületed a kaletás néptánc. Abban jeleskedj.

jozsef_78 2021.09.21. 01:02:01

@Istencsászáralfakirály: 1percesblog.blog.hu/2021/09/18/elovcalasztas_hackertamadassal?full_commentlist=1#c40923302

"Horthy a legnagyobb népírtó?"

igen, 400 ezer zsidót deportáltak alatta.

"Kiket is írtott ki?"

Zsidókat.

"Ad már meg a dílered számát, mert nem semmi cucc lehet amit tolsz."

Az írásképed alapján te tolhatsz cuccot, bár valószínűleg genetikusan vagy ennyire selejtes. A történelemhez is annyira "értesz", mint a helyesíráshoz.

"Ad már meg"
"írtott"
"népírtó" (Ezt még az én kommentemből sem bírtad kimásolni helyesen, annyira húgyagyú vagy.)

Pontosan ugyanezért vagy büdös náci is. Ti vagytok a magyar genetikai hulladék.

jozsef_78 2021.09.21. 01:04:29

@gigabursch:
szeka.blog.hu/2021/09/03/kinossa_valt_a_fidesz_szamara_a_fudan_egyetem_ugye_de_nehez_lesz_szabadulnia_tole?full_commentlist=1#c40889898

"végképp leszoktat mindenkit arról, hogy ilyen baromságokkal töltse az idejét."

amikor a mongolFidióta selejt arról értekezik, hogy értelmetlen időtöltés a népszavazás, közben meg egész nap itt veri a nyálát, olyan baromságokkal tölti az idét, hogy a blog.hu-t telehányja, telefingja, teleböfögi a baromságaival.

nekem jó, ha nem mész el népszavazni, csak arról ne ugassál már, hogy mi az időpocséklás, amikor az egész életed az. egy genetikai selejt kínlódása az életed.

okoskodóknak: ezt a kommentet egy script küldte, nem én basztam el az időmet azzal, hogy ennek az idióta nácinak verjem a fejébe, hogy milyen idióta.

jozsef_78 2021.09.21. 07:00:41

@ursus artos:

szeka.blog.hu/2021/05/14/az_a_kormany_celja_hogy_ne_osszegezzuk_a_jarvany_tanulsagait_mert_arra_nem_lehet_kampanyt_epiteni?full_commentlist=1#c40644342

1) A menekültek egyetlen magyart sem öltek meg. Orbán most olyan 30 ezernél jár.
2) Orbán csinálta a legnagyobb GDP zuhanást ebben a az évezredben Magyarországon. -14,5%
3) A Fideszt a néppártból már kirúgták.

Én egyébként nem szoktam felelőtlenül jósolgatni. Annyit megjósoltam, hogy a halálozási listán Orbán még fel fog jönni az élmezőnybe. EZ sajnos fényesebben bejött, mert Orbán olyan népirtó geci, hogy olyan Horthy óta nem volt Magyarországon. Úgyhogy mélyen magadba zuhansz és kussolsz, nácigeci selejt!

jozsef_78 2021.09.21. 07:05:27

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: szeka.blog.hu/2021/09/03/kinossa_valt_a_fidesz_szamara_a_fudan_egyetem_ugye_de_nehez_lesz_szabadulnia_tole?full_commentlist=1#c40892550

1) Mladic maga mondja, hogy azért fogják kiirtani Srebrenicát, mert muszlimok.

linkeltem a blogpostot, benne van a videó. de hát a gumiszobádban, téged mit érdekel a valóság?

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2) a kommunistáid a Fideszben vannak

ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/

meg Kínában, és te nekik egyetemet akarsz építeni az adófizetők pénzéből, te geci, annyira a seggükben vagy, te kios komcsi fasz!

jozsef_78 2021.09.21. 07:07:52

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

intro-vertigo.blog.hu/2021/06/22/par_mondat_az_elfogadasrol?full_commentlist=1#c40742870

"ne fogadjuk el a rosszat, semmi körülmények között."

Te egy autista elmebeteg vagy. Az autista elmebetegség rossz. A saját "logikád" szerint téged nem szabad elfogadni. Semmilyen körülmény között.

Itt lehet megnézni, milyen egy valódi elmebeteg:

www.facebook.com/maxval

Az ilyen mongolFidióta elmebetegek azok, akiket nem szabad elfogadni, hanem el kell tőlük venni a laptopot, és gumiszobába kell őket zárni.

apro_marosan_petergabor 2021.09.21. 07:13:21

Nem, egyáltalán - az ellenzék még ebben is ennyire töketlen.
A saját belső választását is képtelen volt megfelelően előkészíteni.
(2000 Ft-os órabérért - nagyvonalú... - keresgéltek rendszerösszeomlás után "önkénteseket", hogy segítsenek az elfuserált rendszert felámasztani....:)

jozsef_78 2021.09.21. 07:19:53

@Istencsászáralfakirály: 1percesblog.blog.hu/2021/09/18/elovcalasztas_hackertamadassal?full_commentlist=1#c40923302

"Horthy a legnagyobb népírtó?"

igen, 400 ezer zsidót deportáltak alatta.

"Kiket is írtott ki?"

Zsidókat.

"Ad már meg a dílered számát, mert nem semmi cucc lehet amit tolsz."

Az írásképed alapján te tolhatsz cuccot, bár valószínűleg genetikusan vagy ennyire selejtes. A történelemhez is annyira "értesz", mint a helyesíráshoz.

"Ad már meg"
"írtott"
"népírtó" (Ezt még az én kommentemből sem bírtad kimásolni helyesen, annyira húgyagyú vagy.)

Pontosan ugyanezért vagy büdös náci is. Ti vagytok a magyar genetikai hulladék.

jozsef_78 2021.09.21. 07:30:40

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

roubaix.blog.hu/2021/04/09/a_kormany_a_covid-valsag_miatt_vegleg_megerett_a_levaltasra/full_commentlist/1#c40121884

"Amikor elkezdi az őrületet, akkor tilts le betűket! Akkor gondban van mert ki kell telealálnia miért nem fogadja el és rengeteget kell vele vesződnie. csak pár percre letiltod az például a betűt, aztán újra engedélyezed. Beleőrül."

Csak egy olyan elmebeteg idióta, mint te találhat ki ilyen hülyeséget. Amikor ezt csináltad, a script nem őrült bele, hogy pár percig nem ment, ellenben a kommentelőket felbaszhatod vele. Onnan is látszik, hogy milyen hülye vagy, hogy amikor nagyon szenvedsz, akkor állandóan kitalálod, hogy te így szállsz le a bicikliről, és kurvára agyon nyerted magad azzal, hogy véginyaltál a pocsolyában. Állandóan olyan hülyeségeket találsz ki, hogy szerinted nekem fáj, amikor te visítasz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.22. 07:34:32

@6.Lenin: Te faszfej! Annyi eszed nincs hogy használd a guglit?
"Karácsony Gergely/Született
1975. június 11. (életkor 46 év), Fehérgyarmat"

6.Lenin 2021.09.22. 09:24:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

A linkben van egy videó, ahol egyedül áll , mint egy szerencsétlen szarrakás, és a saját szavaival mondja el el , hogy miért is, és miért is ott.

Mellesleg leszarom azt a szarrakást, meg téged is. Vannak ott ismerőseim, és hallottam a véleményüket erről a köcsögről.

Fehérgyarmaton csak addig lehetett, míg hason fekve megszülte valaki, mert már akkor eltévesztette a kijáratot, ahogy te is.

gigabursch 2021.09.22. 18:41:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Azon egyedül a vén kommancs bányatulajdonos Zarándok (Mészkő és Dolomit Kft) hőbörgött.
Ugyanis kb 40%-kal adta olcsóbban a dolomitot Győző cége...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.09.22. 20:04:32

@birkamenet:

A Wikipédiában olvastam utána, hogy anno a Dunai Vasmű privatizálást egy bizonyos Hónig Péter irányította, aki nem mellesleg egy időben az azóta csődbe ment Malév élén is állt, s miniszterként ő záratott be 29 magyar vasútvonalat.

Csupa sikertörténetek, bár én inkább Terminátornak nevezném az illetőt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.09.22. 20:20:12

@pragmatika:

1990 körül Magyarország három nagy növényolajgyárát modernizálták világbanki hitelből, hogy aztán két évre rá vitatható körülmények között eladják a Feruzzi csoportnak, amely aztán jórészt megszüntette a hazai növényolajgyártást. Mert állítólag gazdaságtalanok voltak a két évvel korábban nyugatnémet szakemberek vezetésével, nyugatnémet anyagokból világszínvonalúra felújított gyárak.

Megjegyzem, 1992-ben ugyan Antall volt kormányon, ám a gazdaság lényegében a korábbi komcsi "elit" kezében maradt.
süti beállítások módosítása